به گزارش مشرق، اطلاع از فواید آب انار میتواند انگیزهای برای استفاده از این نوشیدنی در رژیم غذایی باشد.
بیشتر بخوانید
آنتی اکسیدان
براساس مقاله منتشر شده در مجله “کشاورزی و شیمی موادغذایی”، آب انار حاوی مقادیر بالایی از مواد آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدانهای آب انار سه برابر بیشتر از آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز میباشند.
آنتی اکسیدانها و عملکرد مغز
براساس مقاله “حفظ تعادل اکسیژن در مغز شما” از انستیتوی فرانکلین، آنتی اکسیدانها مانع از آسیب رسانی رادیکالهای آزاد به سلولهای مغز میشوند. آنتی اکسیدانها همچنین به طور غیر مستقیم با محافظت از قلب در برابر رادیکالهای آزاد، به حفظ عملکرد مغز کمک میکنند. مغز نیز برای عملکرد طبیعی به سیستم قلب و عروق وابسته بوده، به طوریکه قلب سالم با حافظهای قویتر همراه است.
محافظی در برابر بیماری آلزایمر
براساس مجله “نوروبیولوژی بیماری”، آب انار ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر شود. این مطالعه با خوراندن آب انار به موشهایی با نشانههایی از بیماری آلزایمر صورت گرفت. براساس نتایج این مطالعه، آب انار به دلیل آنتی اکسیدانهای بالا در یادگیری بهتر نیز تاثیر دارد.
بارداری
براساس مطالعه انجام شده در مجله “تحقیقات بیماریهای کودکان”، آب انار میتواند در صورت محرومیت اکسیژن از مغز جنین در زمان قبل از تولد محافظت کند. این مطالعه با خوراندن آب انار به موشهای باردار در ۳ ماه آخر بارداری و در زمان تغذیه موشهای تازه متولد شده از موشهای مادر صورت گرفت. براساس یافتههای این مطالعه، آب انار در زمان بارداری میتواند محافظ مغز جنین باشد.
گلوکز
انار نیز همانند سایر میوه ها، حاوی میزان بالایی گلوکز است. براساس وب سایت انجمن تغذیه ایالات متحده، بدن برای تولید انرژی، بیشتر از سایر موادمغذی از گلوکز استفاده میکند. بدن گلوکز را سریعتر به انرژی تبدیل کرده، بنابراین میتوان گفت آب انار در افزایش سطح انرژی در زمان صبح موثر است.